Kao pouzdan i pouzdan prodavac, uvereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom.

Popust: –19%

The Shadow of the Wind: A Captivating Literary Journey

Pročitaj više

Radno vreme prodavnice:

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00

Subota - Nedelja: 11:00 - 15:00

Porudžbine

Naručite proizvod onlajn ili telefonom

Isporuku

Izaberite način plaćanja i vreme isporuke

Primanje

Primite narudžbinu na vrata

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna, pa je kompanija kreirala sledeću Politiku privatnosti ("Politika") kako bi vas znali koje informacije prikupljamo kada posetite naš Sajt ("Sajt"), zašto ga skupljamo i kako ga koristimo.
Termini "Ti", "Vaš", "Vaš" i "Korisnik" odnose se na entitet/osobu/organizaciju koristeći naš Sajt.
Kada se u ovoj Politici pominju "Mi", "Mi" i "Naši" ona se odnosi i na njene podružnice i filijale.
Ova Politika privatnosti je regulisana našim Uslovima korišćenja usluga.
Za sva pitanja u vezi sa ovom Politikom ili bilo kakvim zahtevima u vezi sa obradom ličnih podataka, kontaktirajte nas na support-wholesale@mail.rs | Пуковника Бацића, Београд 116517, Србија | +381 800 008888.

1. INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS

Prikupljamo informacije koje nam dostavite i ove informacije su neophodne za adekvatno izvođenje ugovornog aranžmana koji je na snazi između Vas i nas i omogućava nam da ispoštujemo svoje zakonske obaveze.
 • Informacije o prijavljivanju na nalog. Kada kreirate nalog, molimo vas da nam dostavite informacije za prijavljivanje, kao što su E-pošta, Ime, Lozinke, Korisničko ime, Prezime, Telefon, Adresa.
 • Informacije o plaćanju. Da bismo naručili i koristili funkcije sajta, možemo zahtevati od vas da pružite određene finansijske informacije kako bismo olakšali obradu plaćanja.
 • Informacije za prijavljivanje. Prikupljamo informacije za prijavljivanje ako se prijavljujete na naš nalog pomoću podataka o potvrdi identiteta.

2. INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO AUTOMATSKI

Kada koristite naš Sajt ili nas direktno kontaktirate možemo da prikupljamo informacije, uključujući vaše lične podatke, o načinu na koji se ponašate na našem Sajtu, uslugama koje koristite i načinu na koji ih koristite.
Ove informacije su neophodne za adekvatno izvođenje ugovora između Vas i nas, kako bi nam se omogućilo da ispoštujemo zakonske obaveze i s obzirom na naš legitimni interes da možemo da obezbedimo i unapredimo funkcionalnosti Lokacije.
 • Evidentiraj podatke i informacije o uređaju. Automatski prikupljamo podatke evidencije i informacije o uređaju kada pristupate i koristite Lokaciju, čak i ako niste kreirali nalog ili se prijavili. Ta informacija uključuje, između ostalog: Tip pregledača.
 • Tehnologije praćenja i kolačići. Koristimo Tagove, Kolačiće. Takođe automatski prikupljamo informacije o operativnom sistemu uređaja.
 • Informacije o korišćenju. Koristimo alatku pod nazivom "Google Analytics" da bismo prikupili informacije o vašim interakcijama sa Sajtom (koje stranice posećujete, kao što su stranice ili sadržaj koji prikazujete, vaše pretrage za listing, rezervacije koje ste napravili i druge radnje na Sajtu. Kao posledica toga, Google, Inc. sadi trajni kolačić na vašem veb pregledaču kako bi vas identifikovao kao jedinstvenog korisnika kada sledeći put posetite ovaj Sajt). Za više informacija molimo posetite Google.

3. NAČIN NA KOJI KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE

Obrađujemo vaše informacije pridržavajući se opštih principa obrade podataka.
Informacije koje prikupljamo možemo da koristimo preko našeg Sajta iz više razloga, uključujući:
 • identifikovanje korisnika
 • za kreiranje naloga
 • za kreiranje pouzdanog okruženja
 • kreiranje statistike i analizu tržišta
 • da ostanemo povezani
 • prilagođavanje marketinga
 • za slanje informacija o naplati
 • upravljanje korisničkim nalozima
 • da se obratite korisniku
 • poboljšanje usluga
 • obezbeđivanje bezbednosti podataka i sprečavanje prevare
 • da se pridržava važećih zakona
 • da biste zatražili povratne informacije
 • da objavim svedočanstva
 • da pruži podršku
Lične podatke ćemo obično prikupljati od vas samo tamo gde imamo vašu saglasnost za to, gde su nam potrebni lični podaci za obavljanje ugovora sa Vama, ili gde je obrada u našem legitimnom poslovanju Interese.

4. DIREKTAN MARKETING

Vaše navedene kontakt podatke možemo da koristimo za direktan marketing. Ove direktne marketinške ponude, u zavisnosti od vaših željenih opcija, mogu biti personalizovane uzimajući u obzir sve druge informacije koje ste nam dostavili (npr. lokaciju, informacije o profilu na društvenim mrežama itd.) ili smo prikupili ili generisali iz drugih izvora kao što je opisano u nastavku.
Ukoliko želite da povučete saglasnost za direktan marketing i odbijete da primate informacije od nas, takvu opciju možete da iskoristite u bilo kom trenutku tako što ćete ažurirati svoje željene postavke na svom nalogu.

5. KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke koje je vaš pretraživač uskladištio na vašem računaru kada posetite naš Sajt. Koristimo kolačiće da bismo poboljšali naš Sajt i olakšali korišćenje. Kolačići nam dozvoljavaju da prepoznamo korisnike i izbegnemo zahteve koji se ponavljaju za iste informacije.
Molimo vas da proverite našu Politiku o kolačićima da biste pronašli više informacija o kolačićima koje koristimo.

6. OSETLJIVE INFORMACIJE

Ne prikupljamo osetljive informacije kao što su politička mišljenja, verska ili filozofska uverenja, rasno ili etničko poreklo, genetski podaci, biometrijski podaci, zdravstveni podaci ili podaci vezani za seksualnu orijentaciju.
Molimo vas da nam ne šaljete, otpremate ili nam dajete osetljive podatke i kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt podatke ako verujete da možda imamo takve informacije. Imamo pravo da izbrišemo sve informacije za koje verujemo da bi mogle sadrže osetljive podatke.

7. INFORMACIJE O PLAĆANJU

Da biste naručili i koristili naše usluge, možemo zahtevati od vas da pružite određene finansijske informacije kako biste olakšali obradu plaćanja. Nećemo skladištiti niti prikupljati detalje o vašoj platnoj kartici. Ta informacija se daje direktno našim nezavisnim procesorima plaćanja čije korišćenje vaših ličnih informacija reguliše njihova Politika privatnosti. Sve podatke o plaćanju skladišti . Njihove veze sa smernicama privatnosti možete pronaći ovde: .

8. LINKOVI TREĆIH STRANA

Naš sajt možda ima veze ka drugim veb lokacijama. Pregledajte njihove smernice privatnosti da biste saznali više o načinu na koji prikupljaju i koriste vaše lične podatke, jer mi ne kontrolišemo njihove smernice i prakse obrade ličnih podataka.

9. ZADRŽAVANJE

Zadržavamo vaše lične podatke kako bismo vam pružili usluge i kao što je na drugi način neophodno da bismo ispoštovali našu zakonsku obavezu, rešili sporove i primenili naše sporazume.
Zadržaćemo vaše lične podatke sve dok su nam potrebne da bismo vam pružili usluge, osim ako nismo drugačije propisani zakonom ili propisima da duže zadržavamo vaše lične podatke.

10. OBEZBEĐENJE

Sproveli smo bezbednosne mere osmišljene da zaštitimo lične informacije koje delite sa nama, uključujući fizičke, elektronske i proceduralne mere. Između ostalog, redovno pratimo naše sisteme radi mogućeg ranjivosti i napada.
Bez obzira na mere i napore koje smo preduzeli, prenos informacija putem interneta, e-pošte ili tekstualne poruke nije u potpunosti bezbedan. Ne garantujemo apsolutnu zaštitu i sigurnost vaše lične informacije ili bilo koji drugi korisnički sadržaj koji otpremate, objavljujete ili na drugi način delite sa nama ili bilo kim drugim.
Stoga vas ohrabrujemo da izbegavate da nama ili bilo kome pružite bilo kakve osetljive informacije za koje verujete da bi vam njeno otkrivanje moglo naneti značajnu ili nepopravljivu štetu.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa bezbednošću našeg Sajta ili Usluga, možete nas kontaktirati na support-wholesale@mail.rs.

11. VAŠA PRAVA

Imate pravo na niz prava u vezi sa zaštitom vaših ličnih informacija. Ta prava su:
 • Pravo na pristup informacijama koje imamo o vama. Ukoliko želite da pristupite svojim ličnim informacijama koje prikupljamo, to možete učiniti u bilo kom trenutku tako što ćete nas kontaktirati koristeći dole navedene kontakt podatke.
 • Pravo da ispravite netačne informacije o vama. Možete da ispravite, ažurirate ili zatražite brisanje vaših ličnih informacija tako što ćete nas kontaktirati koristeći dole navedene kontakt podatke.
 • Pravo na prigovor obrade. Kada se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših ličnih informacija, možete da povučete saglasnost u bilo kom trenutku tako što ćete nas kontaktirati koristeći dole navedene kontakt podatke. Ovo neće uticati na zakonitost obrade pre povlačenja vaše saglasnosti.
 • Pravo da uložim žalbu. Možete da postavljate pitanja ili pritužbe nacionalnoj Agenciji za zaštitu podataka u vašoj zemlji boravka u slučaju da su vaša prava možda prekršena. Međutim, preporučujemo pokušaj da se postigne mirno rešavanje mogućeg spora tako što će nas prvo kontaktirati.
 • Pravo da izbrišete sve podatke koji se tiču vas. Možete zahtevati brisanje podataka bez neodlazavanja iz legitimnih razloga, npr. nezakonito obrađeno.

12. CCPA PRAVA NA PRIVATNOST

Prema CCPA, pored ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo da:

 • Zahtevamo da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene podatke o ličnosti koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.
 • Zatražite da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.
 • Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne da prodaje lične podatke potrošača.
 • Ako zatražite, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ukoliko želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate.

13. GDPR PRAVA NA ZAŠTITU PODATAKA

Želimo da se uverimo da ste potpuno svesni svih vaših prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

 • Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.
 • Pravo na ispravljanje – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje verujete da su netačne. Takođe imate pravo da zatražite da završimo informacije za koje verujete da su nepotpune.
 • Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.
 • Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da se protivite našoj obradi vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako zatražite, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas - support-wholesale@mail.rs.

14. PRIMENA POLITIKE

Ova Smernica se odnosi isključivo na usluge koje pruža naša Kompanija. On ne obuhvata usluge drugih organizacija ili pojedinaca, uključujući proizvode ili Veb lokacije prikazane u rezultatima pretrage ili bilo koje druge Veb lokacije koje mogu da uključe naše usluge ili koje su povezane sa naše platforme.

15. AMANDMANI

Naša politika se može menjati s vremena na vreme. Objavićemo sve promene smernica na našem sajtu i, ako su promene značajne, možemo razmotriti pružanje eksplicitnijeg obaveštenja (uključujući, za određene usluge, obaveštenje putem e-pošte o Promene smernica).

16. PRIHVATANJE OVE POLITIKE

Pretpostavljamo da su svi korisnici ovog sajta pažljivo pročitali ovaj dokument i složili se sa njegovim sadržajem. Ako se neko ne slaže sa ovom Politikom, trebalo bi da se uzdrži od korišćenja našeg Sajta. Zadržavamo pravo da promenimo našu politiku na u bilo koje vreme i informišite se koristeći način kao što je naznačeno u odeljku 14. Kontinuirana upotreba ove Lokacije podrazumeva prihvatanje izmenjenih smernica.

17. DODATNE INFORMACIJE

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa podacima koje prikupljamo ili načinom na koji ih koristimo, molimo vas da nas kontaktirate na gore navedene detalje.
Korisnici iz EU i EEA mogu lako da kontaktiraju našeg evropskog predstavnika: support-wholesale@mail.rs