Kao pouzdan i pouzdan prodavac, uvereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom.

Popust: –19%

The Shadow of the Wind: A Captivating Literary Journey

Pročitaj više

Radno vreme prodavnice:

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00

Subota - Nedelja: 11:00 - 15:00

Porudžbine

Naručite proizvod onlajn ili telefonom

Isporuku

Izaberite način plaćanja i vreme isporuke

Primanje

Primite narudžbinu na vrata

Odricanje odgovornosti

Ukoliko vam je potrebno više informacija ili imate bilo kakvih pitanja u vezi sa odricanjem odgovornosti našeg sajta, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na support-wholesale@mail.rs.

Sve informacije na ovom sajtu - - objavljene su u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Ne donosi nikakve garancije o celodneljivosti, pouzdanosti i tačnosti ovih informacija. Svaka radnja koju preduzmete na osnovu informacija koje pronađete na ovom veb sajtu, strogo je na vašu odgovornost. neće biti odgovorna za bilo kakve gubitke i/ili štetu u vezi sa korišćenjem našeg veb sajta.

Sa našeg veb sajta možete posetiti druge sajtove tako što ćete pratiti hiperveze ka takvim spoljnim sajtovima. Iako nastojimo da obezbedimo samo kvalitetne linkove ka korisnim i etičkim sajtovima, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih sajtova. Ovi linkovi ka drugim Veb lokacijama ne podrazumevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na ovim sajtovima. Vlasnici lokacija i sadržaj mogu da se promene bez prethodne najave i mogu da se jave pre nego što imamo mogućnost da uklonimo vezu koja je možda postala 'loša'.

Takođe imajte na umu da kada napustite naš veb sajt, druge lokacije mogu imati različite smernice privatnosti i termine koji su van naše kontrole. Molimo vas da obavezno proverite smernice privatnosti ovih lokacija, kao i njihove "Uslove korišćenja usluge" pre nego što se upustite u bilo koji posao ili otpremite bilo kakve informacije.

Pristanak

Korišćenjem našeg veb sajta ovim pristajete na naše odricanje odgovornosti i pristajete na njegove uslove.

Ažuriranje

Ako ažuriramo, izmenimo ili napravimo bilo kakve izmene u ovom dokumentu, te promene će biti istaknute ovde.