Kao pouzdan i pouzdan prodavac, uvereni smo da ćete biti zadovoljni kupovinom.

Popust: –19%

The Shadow of the Wind: A Captivating Literary Journey

Pročitaj više

Radno vreme prodavnice:

Ponedeljak - Petak: 10:00 - 16:00

Subota - Nedelja: 11:00 - 15:00

Porudžbine

Naručite proizvod onlajn ili telefonom

Isporuku

Izaberite način plaćanja i vreme isporuke

Primanje

Primite narudžbinu na vrata

Politika kolačića

Ovo je Politika kolačića, dostupna od

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa sa skoro svim profesionalnim veb lokacijama ovaj sajt koristi kolačiće, a to su male datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, kako bi se poboljšalo vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad treba da uskladištimo ove kolačiće. Takođe ćemo podeliti kako možete da sprečite skladištenje ovih kolačića, međutim ovo može da smanji ili "razbije" određene elemente funkcionalnosti lokacija.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga detaljno opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije industrije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju ovom sajtu. Preporučuje se da ostavite na svim kolačićima ako niste sigurni da li su vam potrebni ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Postavku kolačića možete sprečiti podešavanjem postavki u pregledaču (pogledajte pomoć pregledača kako da to uradite). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih Veb lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično će dovesti do onemogućavanja određenih funkcionalnosti i funkcija ove lokacije. Zato se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće.

 • Kolačići povezani sa nalogom

  Ako kreirate nalog kod nas onda ćemo koristiti kolačiće za upravljanje procesom prijavljivanja i opštom administracijom. Ovi kolačići će obično biti izbrisani kada se odjavite, međutim u nekim slučajevima oni mogu da ostanu posle toga da bi zapamtili željene postavke vaše lokacije kada se odjave.

 • Kolačići povezani sa prijavljivanjem

  Koristimo kolačiće kada ste prijavljeni da bismo mogli da se setimo ove činjenice. Ovo vas sprečava da se prijavite svaki put kada posetite novu stranicu. Ovi kolačići se obično uklanjaju ili obrišu kada se odjavite da biste se uverili da prilikom prijavljivanja možete da pristupite samo ograničenim funkcijama i oblastima.

 • Kolačići povezani sa biltenima e-pošte

  Ova lokacija nudi usluge pretplate na bilten ili e-poštu, a kolačići mogu da se koriste za pamćenje da li ste već registrovani i da li da prikažete određena obaveštenja koja su možda važeća samo korisnicima na koje ste pretplaćeni/neopisiti.

 • Porudžbine obrade srodnih kolačića

  Ovaj sajt nudi e-trgovinu ili objekte za plaćanje, a neki kolačići su od suštinskog značaja kako bismo se uverili da je vaša porudžbina zapamćena između stranica kako bismo mogli pravilno da je obradimo.

 • Kolačići povezani sa anketama

  S vremena na vreme nudimo korisničke ankete i upitnike kako bismo vam pružili zanimljiv uvid, korisne alate ili preciznije razumeli našu bazu korisnika. Ove ankete mogu da koriste kolačiće da bi zapamtile ko je već učestvovao u anketi ili da bi vam obezbedile tačne rezultate nakon promene stranica.

 • Kolačići povezani sa obrascima

  Kada prosleđujete podatke u obrazac kao što su oni koji se nalaze na stranicama kontakata ili kolačići obrazaca za komentare, kolačići mogu biti podešeni tako da pamte vaše korisničke detalje za buduću korespondenciju.

 • Kolačići željenih opcija lokacije

  Kako bismo vam pružili veliko iskustvo na ovom sajtu obezbeđujemo funkcionalnost za podešavanje vaših željenih opcija za način na koji se ovaj sajt pokreće kada ga koristite. Da bismo zapamtili vaše željene postavke potrebno je da podesite kolačiće tako da se ove informacije mogu pozvati svaki put kada ste u interakciji sa stranicom, na šta utiču vaše željene postavke.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje obezbeđuju pouzdana treća lica. Sledeći odeljak detaljno opisuje kolačiće trećih strana na koje možete naići preko ove lokacije.

 • Ovaj sajt koristi Google Analytics koji je jedno od najprono rasprostranjenijih i najpoverljivijih analitičkih rešenja na webu za pomoć u razumevanje načina na koji koristite sajt i načina na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu da prate stvari kao što su koliko vremena provodite na sajtu i stranice koje posećujete da bismo mogli da nastavimo da proizvodimo angažovani sadržaj.

  Više informacija o Google Analytics kolačićima potražite na zvaničnoj Stranici Google Analytics.

 • Dok prodajemo proizvode važno nam je da razumemo statistiku o tome koliko posetilaca našeg sajta zaista obavi kupovinu i kao takvi su takvi podaci koje će ovi kolačići pratiti. Ovo vam je važno jer to znači da možemo precizno da napravimo poslovna predviđanja koja nam omogućavaju da pratimo naše troškove oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cenu.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je ranije pomenuto ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam je potrebno ili ne obično je bezbednije ostaviti kolačiće omogućene u slučaju da je u interakciji sa jednom od funkcija koje koristite na našem sajtu.

Međutim, ako i dalje tražite više informacija onda nas možete kontaktirati putem jednog od naših željenih načina kontakta:

 • Email: support-wholesale@mail.rs